Vaste kaart restaurant

Voorgerechten

  • Asperges met huis gemarineerde Schotse zalm

  • Asperges op z'n Vlaams

  • Zeeuwse Oesters € 14,90

  • Ganzenlever / Confi / Kramiekbrood € 21,00

  • Schotse zalm "Gravlax" € 17,90

  • Sint-Jacobsvruchten / Spinazie / Truffelsaus

Soepen

  • Dagsoep

  • Huisgemaakte Kreeftensoep € 11,00

Vleesgerechten

  • Texelse Lamskoteletjes / Schelperwtjes / Rozemarijnsaus

  • Filet van Blauw-wit Saus naar keuze

  • American Ribeye met saus naar keuze

  • Asperges op z'n Vlaams

Visgerechten

  • Gebakken Zeetong dagprijs

  • Verse Kreeften / Belle-Vue / A la nage / Thermidor dagprijs

  • Staartvis / Spinazie / Kreeftencoulis

  • Asperges met huis gemarineerde Schotse zalm

Desserts

  • Crepes Suzette Geflambeerd met Cointreau

  • Tiramisu

  • Sabayon met Grand Marnier

  • Creme Brulee met Speculoos