Suggestie van de chef

Voorgerechten

  • Zeeuwse Oesters 6 st € 16,90

  • Huisgemaakte Kreeftensoep € 16,90

  • Gerookte Schotse Zalm € 19,00

  • Iberico kroketjes met Tartaarsaus € 14,50

  • Pompoensoep / Gerookte Kip € 9,90

  • Wildpastei/ Kramiektoast / Uienconfi € 15,50

Hoofdgerechten

  • Hertenfilet / Bospaddenstoelen € 35,00

  • Konijn op z'n Vlaams € 24,50

  • Witloof in de oven € 22,50

  • Ierse Ribeye / Saus naar keuze € 32,50

  • Kabeljauwhaasje / Savooi / Witte Wijnsaus € 28,00

  • Fazantenfilet "Brabançonne" € 30,00

Desserts

  • Creme Brulée van Speculoos € 10,50

  • Tiramisu € 10,50