Vaste kaart restaurant

Voorgerechten

  • Zeeuwse Oesters € 15,00

  • Ganzenlever / Confi / Kramiekbrood € 21,00

  • Scampi's op de wijze van de Chef € 21,00

  • Huisgemaakte kreeftsoep

  • Asperges op z'n Vlaams € 16,00

  • Asperges met gerookte zalm € 18,50

Soepen

  • Huisgemaakte Kreeftensoep € 11,00

Vleesgerechten

  • Ierse Ribeye met saus naar keuze € 32,00

  • Dorade royal/Zuiderse vinaigrette € 29,50

  • Gamba's , Amoricaine € 32,00

  • Gebakken zeetong Dagprijs

  • Verse kreeften Dagprijs

Visgerechten

  • Gebakken Zeetong dagprijs

  • Verse Kreeften / Belle-Vue / A la nage / Thermidor dagprijs

Desserts

  • Crepes Suzette Geflambeerd met Cointreau

  • Tiramisu

  • Sabayon met Grand Marnier

  • Creme Brulee met Speculoos