Vaste kaart restaurant

Voorgerechten

  • Gebakken Ganzenlever / Kramiektoast

  • Zeeuwse Oesters 6 stuks

  • Huisgemaakte kreeftsoep

  • Gegrilde Gamba's 3 Stuks

Vleesgerechten

  • Ierse Ribeye / Saus naar keuze

  • Wilde Eendenborst /Vijgensausje

  • Konijn Op Vlaamse Wijze

  • Fazant Wilde Champinons 2 pers.

  • Fazant " Brabançonne " 2 pers.

  • Hertenfilet / Herfstgarnituur / Amandelkroketten

Visgerechten

  • Gebakken Zeetong dagprijs

  • Verse Kreeften / Belle-Vue / A la nage / Thermidor dagprijs

  • Kabeljauwhaasje / Savooi / Witte Wijnsaus

Desserts

  • Crepes Suzette Geflambeerd met Cointreau

  • Tiramisu

  • Sabayon met Grand Marnier

  • Creme Brulee met Speculoos