Vaste kaart restaurant

Voorgerechten

  • Scampi's van de chef

  • Zeeuwse Oesters

  • Ganzenlever / Confi / Kramiekbrood € 21,00

  • Huisgemaakte kreeftsoep

  • Asperges op z'n Vlaams € 16,00

  • Asperges met Gerookte Zalm € 20,00

Soepen

  • Dagsoep

  • Huisgemaakte Kreeftensoep € 11,00

Vleesgerechten

  • Tournedos van wit-blauw

  • Lamskroon/Asperges/Sc.Mosterd € 32,00

Visgerechten

  • Gebakken Zeetong dagprijs

  • Verse Kreeften / Belle-Vue / A la nage / Thermidor dagprijs

  • Schotse zalm/Dijonaisesaus

  • Snoekbaarsfilet/Zeekraal/Basilicum. € 28,00

Desserts

  • Crepes Suzette Geflambeerd met Cointreau

  • Tiramisu

  • Sabayon met Grand Marnier

  • Creme Brulee met Speculoos