Vaste kaart restaurant

Voorgerechten

  • Scampi's / Pernod / Venkel

  • Slaatje /Gegrilde Gamba's

  • Franse Oesters

  • Ganzenlever / Confi / Kramiekbrood € 21,00

  • Schotse zalm "Gravlax" € 17,90

  • Babykreeftje / Zongedroogde tomaat / Rozemarijn

Soepen

  • Dagsoep

  • Huisgemaakte Kreeftensoep € 11,00

Vleesgerechten

  • Parelhoenfilet " Fine Champagne"

  • Entrecote of steak van Blauw-wit Saus naar keuze

  • American Ribeye met saus naar keuze

Visgerechten

  • Gebakken Zeetong dagprijs

  • Verse Kreeften / Belle-Vue / A la nage / Thermidor dagprijs

  • Paling in't Groen

  • Babykreeftje / Zongedroogde tomaat / Rozemarijn

  • Mosselen natuur

Desserts

  • Crepes Suzette Geflambeerd met Cointreau

  • Tiramisu

  • Sabayon met Grand Marnier

  • Creme Brulee met Speculoos