Vaste kaart restaurant
Voorgerechten
-
Gebakken Ganzenlever / Kramiektoast
-
Zeeuwse Oesters 6 stuks
-
Huisgemaakte kreeftsoep
-
Gegrilde Gamba's 3 Stuks
Vleesgerechten
-
Rundsfilet van Belgisch Wit-Blauw
-
Ierse Ribeye / Saus naar keuze
-
Wilde Eendenborst /Vijgensausje
-
Konijn Op Vlaamse Wijze
Visgerechten
-
Gebakken Zeetong dagprijs
-
Verse Kreeften / Belle-Vue / A la nage / Thermidor dagprijs
-
Kabeljauwhaasje / Savooi / Witte Wijnsaus
-
Mosselen Natuur
-
Mosselen met Witte Wijn
Desserts
-
Crepes Suzette Geflambeerd met Cointreau
-
Tiramisu
-
Sabayon met Grand Marnier
-
Creme Brulee met Speculoos