Vaste kaart restaurant
Voorgerechten
-
Gebakken Ganzenlever / Kramiektoast
-
Zeeuwse Oesters 6 stuks
-
Huisgemaakte kreeftsoep
-
Gegrilde Gamba's 3 Stuks
Vleesgerechten
-
Ierse Ribeye / Saus naar keuze
-
Wilde Eendenborst /Vijgensausje
-
Konijn Op Vlaamse Wijze
-
Fazant Wilde Champinons 2 pers.
-
Fazant " Brabançonne " 2 pers.
-
Hertenfilet / Herfstgarnituur / Amandelkroketten
Visgerechten
-
Gebakken Zeetong dagprijs
-
Verse Kreeften / Belle-Vue / A la nage / Thermidor dagprijs
-
Kabeljauwhaasje / Savooi / Witte Wijnsaus
Desserts
-
Crepes Suzette Geflambeerd met Cointreau
-
Tiramisu
-
Sabayon met Grand Marnier
-
Creme Brulee met Speculoos