Vaste kaart restaurant

Voorgerechten

  • Zomeroesters 6 stuks € 22,50

  • Ganzenlever / Confi / Kramiekbrood € 21,00

  • Scampi's op de wijze van de Chef € 21,00

  • Huisgemaakte kreeftsoep

Soepen

  • Huisgemaakte Kreeftensoep € 11,00

Vleesgerechten

  • Ierse Ribeye met saus naar keuze € 32,00

  • tournedos met saus naar keuze € 29,50

Visgerechten

  • Zeebaarsfilet met Rode Paprika's € 28,50

  • gebakken zalm "Dijonaise" € 28,50

  • Gebakken Zeetong dagprijs

  • Verse Kreeften / Belle-Vue / A la nage / Thermidor dagprijs

Desserts

  • Crepes Suzette Geflambeerd met Cointreau

  • Tiramisu

  • Sabayon met Grand Marnier

  • Creme Brulee met Speculoos