Vaste kaart restaurant

Voorgerechten

  • Zeeuwse Oesters € 15,00

  • Ganzenlever / Confi / Kramiekbrood € 21,00

  • Wok van Scampi's met boscchampignons € 21,00

  • Huisgemaakte kreeftsoep

Soepen

  • Dagsoep

  • Huisgemaakte Kreeftensoep € 11,00

Vleesgerechten

  • Fazant Wilde Boschampignons € 65,00

  • Fazant "Brabançonne" 2 personen € 60,00

  • Hertenkalf / Wintergarnituur € 35,00

  • Tournedos van wit-blauw

  • Ierse Ribeye met saus naar keuze € 32,00

Visgerechten

  • Gebakken Zeetong dagprijs

  • Verse Kreeften / Belle-Vue / A la nage / Thermidor dagprijs

  • Zeewolffilet Savooistoemp Witte Wijnsaus € 26,00

Desserts

  • Crepes Suzette Geflambeerd met Cointreau

  • Tiramisu

  • Sabayon met Grand Marnier

  • Creme Brulee met Speculoos