Vaste kaart restaurant

Voorgerechten

  • Scampi's van de chef

  • Coquilles / Grondwitloof / Witte Wijnsaus

  • Zeeuwse Oesters

  • Ganzenlever / Confi / Kramiekbrood € 21,00

  • Schotse zalm "Gravlax" € 17,90

  • Dorade Royal / Creme van Schorseneren

Soepen

  • Dagsoep

  • Huisgemaakte Kreeftensoep € 11,00

Vleesgerechten

  • Fazant "Brabançonne" 2 pers

  • Entrecote of steak van Blauw-wit Saus naar keuze

  • Hertenfilet / Wintergarnituur

  • Fazant " Wilde Champinons"

Visgerechten

  • Kabeljauwhaasje / Savooistoemp / Witte Wijnsaus

  • Gebakken Zeetong dagprijs

  • Verse Kreeften / Belle-Vue / A la nage / Thermidor dagprijs

Desserts

  • Crepes Suzette Geflambeerd met Cointreau

  • Tiramisu

  • Sabayon met Grand Marnier

  • Creme Brulee met Speculoos